Tavoix social (1)

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik mijn social media beheer uitbesteden?
We zien vooral 2 grote redenen bij onze klanten:

  1. Ofwel hebben ze te weinig kennis om het goed te doen en resultaten te halen.
  2. Ofwel hebben ze er gewoon geen tijd voor.

En toch weten ze dat het ‘nodig is om op sociale media actief te zijn’. Daarom is het interessant om een vaste partner te hebben wiens taak het is om die social media te onderhouden. Zo gebeurt het professioneel, met een goed plan én met regelmaat.

Op welke kanalen zijn jullie actief?
Onze expertise ligt bij Facebook, Instagram, Twitter & LinkedIn. Dat zijn ook de kanalen waar onze klanten het meeste nut van hebben.

Heb je toch een specifiek sociaal netwerk binnen jouw sector? Leg maar even voor en dan bekijken we dat zeker!

Hoe beginnen we er aan?
We starten uiteraard met een kennismaking en peilen naar je doelstellingen. Op basis daarvan werken we een social media plan uit. Zodra we daar op dezelfde lijn zitten kunnen we van start gaan.
Zijn jullie locatie gebonden?
We werken (& wonen) vooral in en rondom Gent, maar hebben onze manier van werken ondertussen zo geoptimaliseerd dat we alles vanop afstand kunnen organiseren. Zo kunnen we ook perfect samenwerken als jij je bvb. in Limburg bevindt.
Hoeveel input verwachten jullie van mij?
We zijn er van overtuigd dat een goede samenwerking essentieel is. We hebben dus wekelijks contact zodat we goed weten waar jij mee bezig bent en waar we op kunnen inspelen. Aangezien we zelf niet aanwezig zijn in je bedrijf, vragen we je wel af en toe om foto’s door te sturen of iets meer uitleg te geven bij een bepaalde job.
Ik heb zelf nog geen pagina op kanaal X. Kunnen jullie die voor mij aanmaken?
Ja hoor, we doen niet enkel het beheer van de pagina, maar als je zelf nog geen profiel hebt dan maken we dat aan voor jou.
Waarom hebben jullie zelf enkel een Facebook pagina?
We vertrekken zelf altijd vanuit een strategie. En voor ons is gebleken dat Facebook het enige interessante kanaal is voor onze doelstellingen. We geloven helemaal niet in ‘aanwezig zijn om aanwezig te zijn’. Alle inspanningen moeten nuttig zijn.

Zit je met nog een vraag?

Neem contact met ons op!